Ervaringen van anderen

Dag Loes, 

Je vroeg me om je na een maand nog eens iets te laten weten hoe het gaat met mijn dochter, L.

Een echt succesverhaal kunnen we wel zeggen. Sinds we bij jou zijn geweest heeft ze, op enkele uitzonderingen na, elke nacht doorgeslapen, wat ze in heel haar korte leventje nog geen 10 keer had gedaan.

Ze is terug het vrolijke, dansende meisje zoals we haar kenden. Af en toe heeft ze haar ‘kuren’ nog, zoals het hoort bij een peuter ;). Nu nog hopen dat de oorontstekingen op lange termijn uitblijven. 

Alvast heel erg bedankt om haar te helpen!! En als er zich terug problemen voordien, zullen we de weg naar jou weer snel vinden.

 Dankjewel!! 

Ik heb Loes in de afgelopen jaren leren kennen als een gedreven, vakbekwaam en energiek persoon. Heeft het hart op de juiste plek en weet perfect de balans tussen professionaliteit en menselijkheid te maken. Is zuiver, veelzijdig en direct in haar manier van werken en weet bij de cliënt steeds het beste in zichzelf naar boven te halen. Kortom: ik ben blij dat ik zo’n professional én mens heb leren kennen.

Nooit echt hersteld van een burn-out maar met de instelling “ niet zeuren en gewoon hard werken” rende ik maar door. Nadat ik dit een paar jaar heb volgehouden moest ik steeds meer inleveren; in mijn energie en zelfvertrouwen. Zelfs sporten, wat ik heel graag doe, vond ik niet meer leuk. Simpelweg omdat ik te moe was. Ik ging naar de huisarts met klachten als; moeheid, stress, futloosheid, depri, totaal geen energie en eigenlijk helemaal “op” . Na een bloedtest bleek dat er helemaal niets met me aan de hand was. Iets te laag in ijzer. Maar verder alles prima. En toen wist ik het niet meer…ik voelde me ziek maar ik was kerngezond! Hoe het precies kwam weet ik niet meer; maar ik sprak met Loes op de sportschool en ze zei; “ kom maar eens naar mijn praktijk”. Via spiertesten analyseerde Loes kundig en professioneel wat er mis was. Ze en deed dit met ontzettend veel gevoel, begrip en alles zonder waardeoordeel. Dit maakte dat ik mij snel op mijn gemak voelde. Ik voelde mijn lijf ontspannen en tot rust komen. Na deze eerste behandeling was ik meteen veel meer in balans. Loes gaf mij voedingsadvies en een flesje met druppels die ik moest innemen. Twee weken later was de sessie nog specialer dan de eerste keer. Het leek wel alsof mijn lichaam herkende wat ging gebeuren. Wat maakte dat ik ontzettend veel energie kreeg! Dit was dit heel bijzonder. Het was geweldig om te ervaren dat ik na twee sessies een totaal ander mens was! Ik luister meer naar mijn lichaam, intuïtie en gevoel. Dit maakt dat ik veel meer rust ervaar maar tegelijkertijd veel meer energie heb om dingen te ondernemen. En dat sporten…dat is helemaal goed gekomen! Onlangs heb ik een 10 km wedstrijd gelopen en daarna nog op dezelfde dag een 5 km wedstrijd samen met mijn man. Ik kan iedereen aanraden om kennis te maken met de behandelmethode en met Loes. Want naast een goede behandelaar is zij een ontzettend mooi mens. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik haar heb leren kennen.

ik kwam bij Loes terecht tijdens een periode in mijn leven waarin ik veel stress had en daardoor allerlei klachten. Ik voelde me geblokkeerd, de energie was eruit. Loes heeft er met haar kundige, grondige maar vooral warme aanpak voor gezorgd dat mijn blokkades werden opgeruimd. De behandeling zelf heb ik als heel prettig ervaren, terwijl Loes aan mij “werkte” voelde ik dat er al dingen gebeurde in mijn lichaam en hoofd. Een grote opruiming, heel prettig. Loes weet waar ze over praat, en ik merkte aan alles dat ze ook echt met hart en ziel wil dat ik me beter voel. Mocht ik ooit weer hulp nodig hebben op dit vlak dan zal ik zeker niet aarzelen om weer naar Loes te gaan.

Ik heb inmiddels drie keer een sessie gehad bij Loes en ik kan alleen maar concluderen dat ik er baat bij heb gehad. Om te beginnen merk ik dat ik meteen op mijn gemak ben zodra ik bij haar op de bank lig. Geen stress of ongeduld, maar ontspanning, waarbij de inhoud en het resultaat telt en niet het geld dat ze ermee verdient. In de hoop om oud zeer op te ruimen en mijn eigenwaarde (weer) in te zien, heeft Loes me hier aan de hand van vragen en bewegingen mee op weg geholpen door problemen te bespreken en nieuwe inzichten te geven in mentale blokkades. Hierdoor heb ik inzichten gekregen die ik in de afgelopen twintig jaar niet eerder heb gehad en die me verder kunnen helpen om het leven uiteindelijk weer op de rails te krijgen. Voor alle mensen die op zoek zijn naar zichzelf of blokkades willen doorbreken, kan ik de sessies van Loes zeker aanraden!

Loes is een deskundige en no nonsense kinesiologe, die resultaatgericht je begeleidt bij het oplossen van je ervaren klachten en of problemen. Ze is iedere keer weer in staat je bewust te maken en je te activeren voor de volgende stap in je leven. Een warme persoonlijkheid met een groot ❤️

Ik kwam bij Loes terecht tijdens een periode in mijn leven waarin ik veel stress had en daardoor allerlei klachten. Ik voelde me geblokkeerd, de energie was eruit. Loes heeft er met haar kundige, grondige maar vooral warme aanpak voor gezorgd dat mijn blokkades werden opgeruimd. De behandeling zelf heb ik als heel prettig ervaren, terwijl Loes aan mij “werkte” voelde ik dat er al dingen gebeurde in mijn lichaam en hoofd. Een grote opruiming, heel prettig. Loes weet waar ze over praat, en ik merkte aan alles dat ze ook echt met hart en ziel wil dat ik me beter voel. Mocht ik ooit weer hulp nodig hebben op dit vlak dan zal ik zeker niet aarzelen om weer naar Loes te gaan.

Lieve Loes, Je hebt mijn leven veranderd. Je zegt dat ik het allemaal zelf doe maar als ik jou niet had gehad dan had ik niet gestaan waar ik nu sta. Ik heb niet eerder zo’n intens lieve warme vrouw ontmoet als jij. Je bent een heel bijzonder mens. En met de kennis die je hebt weet je vele mensen te helpen. Samen gaan we op zoek naar blokkades, naar vastzittende emoties of wat de oorzaak dan ook zou kunnen zijn van in mijn geval heel veel lichamelijke pijnen. Nu, 3 jaar later, leef ik pijnvrij. Dit is niet vanzelf gegaan. Hier hebben we samen heel hard aan moeten werken. Ik heb zo ontzettend veel inzichten gekregen door je. Ik kan steeds meer van het proces gaan houden omdat het me zoveel brengt. En de momenten dat ik toe kan passen wat ik heb geleerd van je zijn heel waardevol voor me. Zo leer ik steeds meer op eigen benen te staan. Ik zal je hier altijd dankbaar voor zijn. Kan nieteens in woorden uitdrukken wat het betekent voor me. 

Hey lieve Loes, De sessies bij jou hebben me zoveel nieuwe en positieve inzichten gegeven dat ik mezelf nu veel beter ken dan ooit tevoren. 2 jaar geleden had ik nooit gedacht dat ik nu hier op deze manier in het leven zou staan en een groot deel daarvan heb ik bij de sessies van jou geleerd. Ik ben je enorm dankbaar voor alles en ik vind je zo’n geweldig en goed mens, je hebt een hart van goud! Op naar nog vele sessies bij jou met nog meer fijne inzichten voor de toekomst. ❤

Om Loes in het kort te omschrijven is moeilijk. Het is allereerst een hele charismatische vrouw met een groot hart ,en zeer prettig in de omgang. Het moment dat ik bij haar kwam zat ik redelijk op het einde van mijn energie, ik wist me geen raad meer met mezelf. Na een paar minuten een prettig gesprek gevoerd te hebben waarbij ik me al gauw op mijn gemak voelde, ging ze stapsgewijs te werk ,waarbij ze beetje voor beetje steeds iets dieper bij de kern van mijn probleem kwam. Na een paar afspraken ben ik achter de oorzaak van mijn probleem gekomen en kan ik hier heel erg goed mee omgaan. Soms dreig ik nog wel eens in mijn oude patroon te vallen en voel ik de behoefde om weer bij haar langs te gaan. Binnen no time legt ze weer de vinger op de juiste plek en kan ik er weer een hele tijd tegenaan. Ik was een beetje schuchter in het begin dat het een beetje hocus pocus was, maar dit is het absoluut niet. Het voelt erg vertrouwd en totaal niet ongemakkelijk. Loes heeft de gave om mensen weer bij zichzelf te laten komen en trots te laten zijn op wie ze zijn.

Ik heb Loes leren kennen op mijn werk. Ik ben een werkende moeder van 2 prachtige zonen van 10 en 13 jaar oud en woon samen partner en kids in Roermond. Door meerdere gebeurtenissen in mijn leven, maar vooral het overlijden van mijn moeder, liep ik vast. Dit uitte bij mij in veel rugklachten, stress en een steeds slechter wordend zelfbeeld. Ik had de kracht en het inzicht niet om weer terug in balans te komen. Loes gaf mij inzicht in mezelf, ze gaf mij een helpende hand om stap voor stap weer terug in balans te komen. Als ik bij Loes vandaan kom heb ik het gevoel dat ze me steeds weer opnieuw een zet in de goede richting geeft. De stress stoomt als het ware uit je lijf en dat geeft je enorm veel kracht en zelfvertrouwen. Ik voel me dan blij met mezelf.

In eerste instantie kwam ik bij Loes terecht vanwege buikklachten die in het ziekenhuis niet verklaard konden worden. Zelf vermoedde ik dat die klachten ook goed door stress veroorzaakt konden worden. Ik wist niet zeker wat ik kon verwachten toen ik aankwam. Tijdens de behandeling is het belangrijkste wat naar voren kwam dat ik leerde om in mezelf te kijken. Het heeft me heel veel over mezelf geleerd en me geholpen om te zien welke emoties er bij mij aan het oppervlakte liggen. Een aantal dagen na de behandeling begon ik vooral een effect te voelen in hoe ik naar mezelf keek. Daarmee bedoel ik niet dat mijn zelfbeeld plotseling heel anders was, maar meer dat ik over dingen ging nadenken. Ik ben me bewuster geworden van angstige gevoelens die meewerkten aan de pijn die ik ervaarde. Hoewel ik nog steeds niet overal vanaf ben, heb ik wel verbetering gemerkt van mijn klachten. Dit komt ook denk ik door het verwijderen van stress uit mijn lichaam. Al met al heb ik de behandeling als heel bijzonder ervaren. Het is heel persoonlijk en ze neemt echt de tijd voor je. Ik vind het effect dat het gehad heeft lastig te omschrijven. Maar in ieder geval kan ik zeggen dat ik hier meer als persoon gezien ben dan op iedere andere plaats. Loes heeft echt de tijd genomen om mij te behandelen en dat heb ik ook gemerkt.

Wat doet Loes ? Loes leert je te kijken naar je emoties. Waarom reageer je boos, verdrietig of word je juist blij in een situatie. Ze leert je te begrijpen waarom je dit ervaart. Wat is de onderliggende vraag in jouw emotie. Wat probeert je lichaam en en onderbewuste je te vertellen. En juist door deze vraag te stellen krijg je inzicht in je gedrag en denkpatroon. Doormiddel van oefeningen leer je ook buiten de sessie van Loes dit toe te passen. Dit zodat we kunnen herkennen wanneer er een emotie opkomt en hoe hier dan mee om te gaan. Loes heeft mij veel inzichten gebracht en ik zou niet zijn waar in nu ben zonder Loes. Ga het aan om naar jezelf te kijken het lijkt misschien eng maar dit duurt maar even daarna maakt het je stap voor stap gelukkiger. 

Op aanraden van een collega een bezoek gebracht met mijn dochtertje dat een aantal klachten had. Zodra ze op het behandelbankje lag, en werd aangeraakt, was ze direct ontspannen. Bijzonder om te zien. Tips meegekregen om haar te helpen/ondersteunen. Ik zou zeggen, heb je klachten, vragen, problemen en je kunt er de vinger niet op leggen, ga zeker een keer naar Loes.

Op aanraden van een collega een bezoek gebracht met mijn dochtertje dat een aantal klachten had. Zodra ze op het behandelbankje lag, en werd aangeraakt, was ze direct ontspannen. Bijzonder om te zien. Tips meegekregen om haar te helpen/ondersteunen. Ik zou zeggen, heb je klachten, vragen, problemen en je kunt er de vinger niet op leggen, ga zeker een keer naar Loes.

Zonder verder op gedetailleerde inhoud in te gaan vind ik het indrukwekkend en vernieuwend zoals Loes problemen benadert en analyseert. Ze stelt de juiste vragen, en stelt mensen op het gemak. Daarnaast straalt Loes uit dat ze er niet zit om geld te verdienen maar ze toont duidelijk aan dat ze begaan is met de patiënt. Ze neemt alle tijd en voert de behandelingen oprecht geïnteresseerd en liefdevol uit. Ik kan zeggen dat ik tijdens de eerste sessie een gigantische berg “oud verdriet” heb weggejankt en dit als een deken van rust en opluchting over mezelf ervaren heb. In de daaropvolgende sessies gebeurt min of meer hetzelfde. Er wordt aan de hand van een aantal vragen en aanrakingen bekeken wat het probleem en de oorzaak is en hoe dit eventueel kan worden verminderd of worden weggenomen. Na elke sessie is een goed en vredig gevoel over mezelf mijn deel. Tot dusver heb ik een 4-tal sessies gevolgd en heb wel de indruk dat de behandelingen na verloop van tijd bijdragen om meer tot mezelf te komen en de rust in mezelf te hervinden, iets waarin ik de afgelopen decennia niet geslaagd ben. Vandaar dat ik binnenkort voor de 5e keer een bezoek zal brengen in de hoop weer iets van mezelf terug te vinden. Voor eenieder die, al dan niet bewust, iets van onrust, onbehagen, verdriet of andere emoties ondervindt en deze niet weet te plaatsen of te verminderen kan ik alleen maar aanraden Loes eens te bezoeken en te kijken in hoeverre het iets toevoegt. Een absolute aanrader…

Loes Simon ken ik als een zeer ervaren, kundig en professioneel therapeut. Ze maakt gebruik van verschillende disciplines binnen de holistische visie. Een weldaad om samen met haar te werken aan je eigen welzijn.